05.05.2015

Салат «Ніби з м’ясом»

Не відразу здогадаєшся, що цей ситний салат з ароматом копченостей – без м’яса. Власне “м’ясного” смаку та аромату страві надає чорнослив. З капустою та горішками – чудове й пікантне поєднання. Особливо смакує в піст, коли хочеться чогось особливого, а від м’яса доводиться утримуватися.

Інгредієнти для салату

Спробуйте також рецепт копченої квасолі.

Як приготувати салат «Ніби з м’ясом» Приготування

  • Капусту тонко нашаткувати, трошки віджати.
  • Ошпарений чорнослив і яблуко порізати тонкою соломкою.
  • Змішати, додати суміш сметани і майонезу, цукор, сіль, спеції.
  • Перемішати, поставити у холодильник на 30–40 хв.
  • Перед подачею на стіл посипати волоськими горіхами.

Спробуйте також приготувати шніцелі з капусти та сиру.

Сподобався рецепт пісного салату «Ніби з м’ясом»? Дотримуєтеся посту і маєте у запасі кілька оригінальних ідей, як постити смачно? Будь ласка, опишіть їх у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.