Копчена квасоля

Домашні не хочуть їсти квасолю? А ви спробуйте приготувати її за цим рецептом. Копчена квасоля зникає з тарілки за лічені хвилини!

Ingredients

  • 1 скл. квасолі

  • 150 г копченого бочка (якщо готуєте пісну страву, можна замість м’яса додати 1 ч. ложку рідкого диму)

  • 150 г чорносливу

  • 100 г рідкого меду

  • 0,5 ч. ложки сушеного майорану

  • жменя білих сушених грибів

  • 1 ст. ложка олії

  • перець чорний мелений

  • сіль

Рекомендуємо також рецепт салату з квасолі та крабових паличок.

Directions

  • Квасолю на ніч замочити та відварити.
  • Чорнослив промити, ошпарити окропом і залити рідким медом на 15–20 хв.
  • Бекон порізати на рівні шматочки, добре підсмажити.
  • У порційні горщики або каструлю з товстим дном покласти відварену квасолю, чорнослив і бекон, додати 300–400 мл води, гриби з грибною водою.
  • Довести до кипіння і тушкувати на малому вогні 20–25 хв або запікати у духовці 40 хв.

Спробуйте також приготувати суп із квасолею та сосисками.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора