Копчена квасоля
Домашні не хочуть їсти квасолю? А ви спробуйте приготувати її за цим рецептом. Копчена квасоля зникає з тарілки за лічені хвилини!
Ingredients
1 скл. квасолі
150 г копченого бочка (якщо готуєте пісну страву, можна замість м’яса додати 1 ч. ложку рідкого диму)
150 г чорносливу
100 г рідкого меду
0,5 ч. ложки сушеного майорану
жменя білих сушених грибів
1 ст. ложка олії
перець чорний мелений
сіль
Рекомендуємо також рецепт салату з квасолі та крабових паличок.
Directions
- Квасолю на ніч замочити та відварити.
- Чорнослив промити, ошпарити окропом і залити рідким медом на 15–20 хв.
- Бекон порізати на рівні шматочки, добре підсмажити.
- У порційні горщики або каструлю з товстим дном покласти відварену квасолю, чорнослив і бекон, додати 300–400 мл води, гриби з грибною водою.
- Довести до кипіння і тушкувати на малому вогні 20–25 хв або запікати у духовці 40 хв.
Спробуйте також приготувати суп із квасолею та сосисками.