Ковбаски з грибами

Якщо бажаєте приготувати щось оригінальніше, ніж просто ковбаса, спробуйте додати до фаршу гриби. Результат вас потішить! Зберігайте рецепт у закладки.
Ingredients
Рекомендуємо також перевірений рецепт класичної ковбаси.
Directions
- Свинину порізати шматочками, додати половину солі, перемішати й лишити на 2 години.
- Промариноване м’ясо змолоти у м’ясорубці.
- Куряче філе порізати кубиками і посипати рештою солі.
- Цибулю порізати кубиками, печериці – пластинками. Обсмажити печериці з цибулею в олії, охолодити.
- Часник вичавити через прес. Змішати разом фарш, кубики філе, цибулю з печерицями, яйця, часник і перець.
- Набити фаршем кишки, зв’язати кінці, сформувати ковбаски. Готові ковбаски у кількох місцях наколоти голкою.
- Деко або чавунну сковороду з високими бортами змастити олією, викласти ковбаски, поставити у гарячу духовку, запікати за температури 200 градусів 15 хв.
- Зменшивши температуру, пекти ще 15 хв, перевернути на другий бік і запекти ще протягом 30 хв.
- Подавати можна холодними і гарячими.
Полюбляєте грибочки – спробуйте приготувати галушки по-мисливськи!