03.05.2015

Салат «Монастирський»

Цей простий і водночас смачний салатик не залишить нікого байдужим. Готуємо швидко, смакуємо із задоволенням!

Інгредієнти

А знаєте, як приготувати салат з пекінської капусти та апельсинів? Спробуйте!

Приготування

  • Помити рис, відварити до готовності.
  • Моркву натерти, цибулю порізати кубиками, гриби шматочками.
  • Тушкувати моркву і цибулю, помішуючи, 2–3 хв на середньому вогні.
  • Додати гриби, тушкувати ще 5–7 хв, охолодити.
  • Порізати кубиками огірки. Усі інгредієнти змішати, посолити, заправити майонезом.
  • Викласти в салатницю, обсипати зверху кукурудзою, прикрасити зеленню і помідорами чері.

Спробуйте ще салат з рисом та печінкою. 

Якщо вас сподобався рецепт салат з кукурудзою, рисом та печерицями «Монастирський», будь ласка напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.