14.04.2015

М’ясний рулет з грибами та яйцями

Ідеальний постпасхальний рецепт, який рятує від псування великодні крашанки.

Інгредієнти

  • 500 г м’ясного фаршу

  • 7 яєць

  • 200 г печериць

  • 1 цибулина

  • 1 склянка панірувальних сухарів

  • 3 зубці часнику

  • майонез в пакетику

  • 3 ст. ложки вершкового масла або рослинної олії

  • сіль, перець, зелень за смаком

Спробуйте ще приготувати рулет з курячого м’яса.

Приготування

  • Дрібно посікти цибулину і обсмажити її на пательні з невеликою кількістю олії. Додати подрібнені гриби. Смажити, поки не випарується вся рідина.
  • Зварити накруто 6 яєць.
  • У фарш додати одне сире яйце. Всипати півсклянки панірувальних сухарів, сіль, перець, подрібнений часник. Фарш добре вимішати і побити як на котлети.
  • На столі розстелити харчову фольгу. Рівномірно посипати її рештою панірувальних сухарів. Викласти м’ясний фарш, розрівняти. Зверху рівномірно викласти підготовлені гриби. Покласти уздовж 6 цілих варених яєць. Зверху зробити сіточку з майонезу, видушуючи його прямо з пакетика через маленький отвір.
  • Обережно, притримуючи фольгу, згорнути рулет, викласти на деко.
  • Випікати в гарячій духовці 40-50 хв. Перед подачею на стіл добре остудити і порізати на порційні шматочки.

Рекомендуємо також рецепт рулетиків брізоль.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.