М’ясний рулет з грибами та яйцями
Ідеальний постпасхальний рецепт, який рятує від псування великодні крашанки.
Ingredients
500 г м’ясного фаршу
7 яєць
200 г печериць
1 цибулина
1 склянка панірувальних сухарів
3 зубці часнику
майонез в пакетику
3 ст. ложки вершкового масла або рослинної олії
сіль, перець, зелень за смаком
Спробуйте ще приготувати рулет з курячого м’яса.
Directions
- Дрібно посікти цибулину і обсмажити її на пательні з невеликою кількістю олії. Додати подрібнені гриби. Смажити, поки не випарується вся рідина.
- Зварити накруто 6 яєць.
- У фарш додати одне сире яйце. Всипати півсклянки панірувальних сухарів, сіль, перець, подрібнений часник. Фарш добре вимішати і побити як на котлети.
- На столі розстелити харчову фольгу. Рівномірно посипати її рештою панірувальних сухарів. Викласти м’ясний фарш, розрівняти. Зверху рівномірно викласти підготовлені гриби. Покласти уздовж 6 цілих варених яєць. Зверху зробити сіточку з майонезу, видушуючи його прямо з пакетика через маленький отвір.
- Обережно, притримуючи фольгу, згорнути рулет, викласти на деко.
- Випікати в гарячій духовці 40-50 хв. Перед подачею на стіл добре остудити і порізати на порційні шматочки.
Рекомендуємо також рецепт рулетиків брізоль.