25.12.2015

Рулет із лаваша та крабових паличок

Рецепт переважно для святкових застіль, однак якщо є час та натхнення, можна приготувати і в будній день. Нічого складного та надзвичайного. Закуска не потребує навіть термічної обробки, а в розрізі виглядає просто розкішно.

Інгредієнти для закуски

  • 400 г крабових паличок

  • 8 варених яєць

  • 100 г твердого сиру

  • тонкий лаваш

  • зелена цибуля

  • майонез, чорний мелений перець до смаку.

Рекомендуємо також приготувати рулетики з лаваша із сирною начинкою.

Як приготувати закусочний рулет із лаваша

  • Лист лаваша щедро змастити майонезом. Зверху посипати посіченою зеленою цибулею та потертими на грубу тертку вареними яйцями.
  • Накрити другим листом лаваша, змастити і його майонезом і посипати дрібно порізаними або потертими на тертці крабовими паличками.
  • Накрити третім листом, змастити майонезом, рівномірно посипати тертим на грубу тертку сиром.
  • Все це скрутити в рулет, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник мінімум  на 3-4 години, а краще на ніч.
  • Перед подачею на стіл порізати скибочками товщиною 2 см викласти на широку таріль зрізом догори. Прикрасити свіжою зеленню.

Спробуйте ще рецепт лінивих пиріжків-вертиків із лавашу.

Якщо ви віддаєте перевагу простим та швидким закускам, якщо вам сподобався рецепт закусочного рулету з лаваша та крабових паличок, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.