26.12.2015

Салат з пекінської капусти, буряка і апельсина

Не зовсім традиційне, однак дуже вдале вітамінне поєднання в рецепті салату. Варто приготувати хоча б заради здоров’я. Але смак його настільки цікавий і оригінальний, що салат не залишить вас байдужим. Записуйте, готуйте і смакуйте!

Інгредієнти для салату

Також радимо скуштувати салат з кукурудзи та печериць.

Як приготувати салат з капусти, буряка та апельсина

  • Відварити буряки до готовності, порізати кружальцями.
  • Капусту тоненько пошаткувати.
  • Апельсин почистити, розділити на дольки, кожну очистити від плівочок і розрізати навпіл.
  • Приготувати заправку. Оливкову олію, лимонний сік, сіль, цукор та перець помістити в банку, щільно закрутити кришку і добре потрусити, щоб усі інгредієнти змішалися.
  • На тарілку викласти пошатковану капусту, потім кружальця буряка, зверху дольки апельсина. Полити заправкою, посипати горішками.

Спробуйте приготувати салат з курячого філе та моркви по-корейськи.

Якщо ви любите щось новеньке і нетрадиційне, якщо вам сподобався рецепт салату з пекінської капусти, буряка й апельсина, будь ласка, залиште свій відгук у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.