Салат з пекінської капусти, буряка і апельсина
Не зовсім традиційне, однак дуже вдале вітамінне поєднання в рецепті салату. Варто приготувати хоча б заради здоров’я. Але смак його настільки цікавий і оригінальний, що салат не залишить вас байдужим. Записуйте, готуйте і смакуйте!
Інгредієнти для салату
1 головка пекінської капусти
2 невеликих буряки
1 апельсин
1 ст. ложка подрібненого мигдалю або волоських горіхів
сік четвертини лимона
2 ст. ложки оливкової олії
сіль, цукор, орний перець до смаку.
Також радимо скуштувати салат з кукурудзи та печериць.
Як приготувати салат з капусти, буряка та апельсина
- Відварити буряки до готовності, порізати кружальцями.
- Капусту тоненько пошаткувати.
- Апельсин почистити, розділити на дольки, кожну очистити від плівочок і розрізати навпіл.
- Приготувати заправку. Оливкову олію, лимонний сік, сіль, цукор та перець помістити в банку, щільно закрутити кришку і добре потрусити, щоб усі інгредієнти змішалися.
- На тарілку викласти пошатковану капусту, потім кружальця буряка, зверху дольки апельсина. Полити заправкою, посипати горішками.
Спробуйте приготувати салат з курячого філе та моркви по-корейськи.
Якщо ви любите щось новеньке і нетрадиційне, якщо вам сподобався рецепт салату з пекінської капусти, буряка й апельсина, будь ласка, залиште свій відгук у коментарях.