Тарталетки з печінковим кремом
Гадаєте, перепелині яйця – тільки для гурманів? Зовсім ні! Вони недорогі, роблять страви вишуканими і смачними, а найважливіше – корисні, ба навіть лікувальні. Адже за поживною цінністю перепелині яйця значно перевершують курячі.
Ingredients
тарталетки
20 перепелиних яєць
20 помідорів чері (або 40 шматочків помідора).
- На 40 невеликих тарталеток, для крему:
500 г курячої печінки
150 мл вершків
150 г моркви
сіль, перець, олія
Рекомендуємо також приготувати печінку в яблуках.
Directions
- Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії, додати дрібно потерту моркву, протушкувати.
- Додати печінку, смажити, помішуючи, протягом 15–20 хв.
- Охолодити, додати вершки, все подрібнити блендером.
- Якщо блендера немає, печінку можна пропустити через м’ясорубку, потім додати вершки, перемішати.
- Посолити, поперчити, перемішати.
- Помідори і яйця розрізати на половинки.
- На тарталетки викласти печінковий мус (за допомогою кулінарного шприца або ложкою), зверху – яйця і помідори, прикрасити зеленню.
Смакують страви з печінки? Спробуйте приготувати салат з печінкою та рисом.