Тарталетки з печінковим кремом

Гадаєте, перепелині яйця – тільки для гурманів? Зовсім ні! Вони недорогі, роблять страви вишуканими і смачними, а найважливіше – корисні, ба навіть лікувальні. Адже за поживною цінністю перепелині яйця значно перевершують курячі.

Ingredients

  • тарталетки

  • 20 перепелиних яєць

  • 20 помідорів чері (або 40 шматочків помідора).

  • На 40 невеликих тарталеток, для крему:
  • 500 г курячої печінки

  • 150 мл вершків

  • 150 г моркви

  • сіль, перець, олія

Рекомендуємо також приготувати печінку в яблуках.

Directions

  • Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії, додати дрібно потерту моркву, протушкувати.
  • Додати печінку, смажити, помішуючи, протягом 15–20 хв.
  • Охолодити, додати вершки, все подрібнити блендером.
  • Якщо блендера немає, печінку можна пропустити через м’ясорубку, потім додати вершки, перемішати.
  • Посолити, поперчити, перемішати.
  • Помідори і яйця розрізати на половинки.
  • На тарталетки викласти печінковий мус (за допомогою кулінарного шприца або ложкою), зверху – яйця і помідори, прикрасити зеленню.

Смакують страви з печінки? Спробуйте приготувати салат з печінкою та рисом.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора