07.09.2015

Риба у пивному клярі

Та сама риба, але все ж не та, а трохи інша. Пиво у такій страві додає доречного тут приємно-гіркуватого присмаку. Пропонуємо вашій увазі рецепт риби у пивному клярі.

Інгредієнти для страви

  • 600 грамів філе риби (минтай, хек, морський язик тощо)

  • 250 грамів світлого пива

  • борошно

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • олія для смаження

Можна ще приготувати цибулеві кільця у пивному клярі.

Як приготувати рибу у пивному клярі

  • Філе розморозити і порізати на шматочки. Посолити його й поперчити.
  • Кляр готувати безпосередньо перед смаженням риби. Білки відділяємо від жовтків і до жовтків додаємо 2 столові ложки борошна й розтираємо. Тепер поступово вливаємо пиво і ретельно розмішуємо. Суміш посолити.
  • Білки збити у піну й обережно ввести у пивну суміш.
  • Тепер шматки риби панірувати у самому борошні, а з борошна перекладати у кляр. Звідти ж – на сковороду. Смажити до готовності з обох боків.

Спробуйте також рецепт рибних оладок.

Якщо вам сподобався рецепт риби з пивним кляром, розкажіть про це своїм друзям у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.