Риба у пивному клярі
Та сама риба, але все ж не та, а трохи інша. Пиво у такій страві додає доречного тут приємно-гіркуватого присмаку. Пропонуємо вашій увазі рецепт риби у пивному клярі.
Інгредієнти для страви
Можна ще приготувати цибулеві кільця у пивному клярі.
Як приготувати рибу у пивному клярі
- Філе розморозити і порізати на шматочки. Посолити його й поперчити.
- Кляр готувати безпосередньо перед смаженням риби. Білки відділяємо від жовтків і до жовтків додаємо 2 столові ложки борошна й розтираємо. Тепер поступово вливаємо пиво і ретельно розмішуємо. Суміш посолити.
- Білки збити у піну й обережно ввести у пивну суміш.
- Тепер шматки риби панірувати у самому борошні, а з борошна перекладати у кляр. Звідти ж – на сковороду. Смажити до готовності з обох боків.
Спробуйте також рецепт рибних оладок.
Якщо вам сподобався рецепт риби з пивним кляром, розкажіть про це своїм друзям у соціальних мережах.