Рибні оладки
Рецепт для істинних шанувальників риби. Можна просто посмажити філе у яйці, а можна зробити з нього оладки. Погодьтеся, другий варіант – цікавіший і дає більше можливості проявити творчість. Адже в оладки можна додати, наприклад, улюблені овочі.
Інгредієнти для оладок
Спробуйте приготувати оладки із крабових паличок.
Як приготувати оладки з риби
- Рибне філе помити і порізати дрібно.
- Вбити яйця, додати дрібно порізану цибулину, майонез.
- Посолити й поперчити.
- Всипати борошно і ретельно вимішати.
- Масу викладати ложкою на розігріту з олією сковороду і смажити оладки з обох боків до зарум’янення.
Радимо ще рецепт оладок з курятиною.