Цей рецепт пропонує один з найшвидших способів приготування піци. Ніяких тобі замішувань, вичікувань, поки тісто підійде. Тут усе простіше: розмішав, виклав у форму, додав усе, що є в холодильнику, засипав тертим сиром – і в духовку.
Інгредієнти для піци
0,5 літра жирного кефіру
450 грамів борошна
0,5 чайної ложки соди
сосиски, ковбаса, шинка – до смаку
200 грамів свіжих печериць
1 штука болгарського перцю
1 помідор
1 цибулина
по 3 столові ложки майонезу та кетчупу
100 грамів твердого сиру.
Спробуйте ще приготувати піцу на сковороді.
Як приготувати піцу на кефірному тісті
Для тіста змішати соду з кефіром і трохи зачекати, щоб її згасити. Через хвилин 15 кефір влити у борошно, посолити і ретельно розмішати. Тісто має бути не рідке.
Викласти його на змащену олією форму і мокрими руками розтягнути по всій площі.
Тепер змішати кетчуп з майонезом і цю суміш обережно за допомогою ложки нанести на тісто.
Зверху викласти порізану ковбасу, гриби, болгарський перець, помідор, цибулю, зелень.
Засипати тертим сиром.
Запікати близько 20 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Радимо також рецепт картопляної піци.
Якщо вам сподобався рецепт піци на кефірному тісті, будь ласка, напишіть про це в коментарях і поширте рецепт у соціальних мережах.