Підлива для макаронів з м’ясом та помідорами
За цим рецептом підлива виходить ароматною, пікантною і солодкувато-гострою. Политі нею макарони перестануть бути буденною стравою.
Інгредієнти для підливи
300 грамів телятини або яловичини
2 цибулини
2 морквини
2 штуки болгарського перцю
0,5 кілограма помідорів
1 чайна ложка цукру
сіль
чорний мелений перець
2 зубки часнику
зелень
олія для смаження
Можна ще приготувати макарони, запечені з помідорами.
Як приготувати підливу для макаронів
- М’ясо порізати на невеликі шматочки і покласти на сковороду з олією. Підсмажити його трохи і долити води, щоб воно протушкувалося майже до готовності. Якщо вода випаровується – доливати ще.
- Коли м’ясо майже готове і води на сковороді нема, кидаємо дрібно порізану цибулю. Можна долити трохи олії – якщо сковорода суха. Підсмажиться цибуля – додаємо натерту моркву. Після того, як посмажиться морква, – кидаємо порізаний дрібно болгарський перець.
- Помідори помити і змолоти на блендері на однорідну масу.
- Коли й перець підсмажиться – вилити у сковороду помідори, посолити до смаку і додати цукор. Нехай тушкується хвилин 10-15.
- Наприкінці поперчити, додати подрібнений часник і зелень.
Радимо також рецепт томатного соусу.
Якщо ви скуштували підливу для макаронів з м’ясом та помідорами за нашим рецептом, поділіться цією смакотою в соцмережах із друзями. А ми будемо вдячні за коментарі.