Підлива для макаронів з м’ясом та помідорами

Поділитись публікацією:

За цим рецептом підлива виходить ароматною, пікантною і солодкувато-гострою. Политі нею макарони перестануть бути буденною стравою.

Інгредієнти для підливи

Можна ще приготувати макарони, запечені з помідорами.

Як приготувати підливу для макаронів

  • М’ясо порізати на невеликі шматочки і покласти на сковороду з олією. Підсмажити його трохи і долити води, щоб воно протушкувалося майже до готовності. Якщо вода випаровується – доливати ще.
  • Коли м’ясо майже готове і води на сковороді нема, кидаємо дрібно порізану цибулю. Можна долити трохи олії – якщо сковорода суха. Підсмажиться цибуля – додаємо натерту моркву. Після того, як посмажиться морква, – кидаємо порізаний дрібно болгарський перець.
  • Помідори помити і змолоти на блендері на однорідну масу.
  • Коли й перець підсмажиться – вилити у сковороду помідори, посолити до смаку і додати цукор. Нехай тушкується хвилин 10-15.
  • Наприкінці поперчити, додати подрібнений часник і зелень.

Радимо також рецепт томатного соусу.

Якщо ви скуштували підливу для макаронів з м’ясом та помідорами за нашим рецептом, поділіться цією смакотою в соцмережах із друзями. А ми будемо вдячні за коментарі.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...