04.09.2015

Підлива для макаронів з м’ясом та помідорами

За цим рецептом підлива виходить ароматною, пікантною і солодкувато-гострою. Политі нею макарони перестануть бути буденною стравою.

Інгредієнти для підливи

  • 300 грамів телятини або яловичини

  • 2 цибулини

  • 2 морквини

  • 2 штуки болгарського перцю

  • 0,5 кілограма помідорів

  • 1 чайна ложка цукру

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • 2 зубки часнику

  • зелень

  • олія для смаження

Можна ще приготувати макарони, запечені з помідорами.

Як приготувати підливу для макаронів

  • М’ясо порізати на невеликі шматочки і покласти на сковороду з олією. Підсмажити його трохи і долити води, щоб воно протушкувалося майже до готовності. Якщо вода випаровується – доливати ще.
  • Коли м’ясо майже готове і води на сковороді нема, кидаємо дрібно порізану цибулю. Можна долити трохи олії – якщо сковорода суха. Підсмажиться цибуля – додаємо натерту моркву. Після того, як посмажиться морква, – кидаємо порізаний дрібно болгарський перець.
  • Помідори помити і змолоти на блендері на однорідну масу.
  • Коли й перець підсмажиться – вилити у сковороду помідори, посолити до смаку і додати цукор. Нехай тушкується хвилин 10-15.
  • Наприкінці поперчити, додати подрібнений часник і зелень.

Радимо також рецепт томатного соусу.

Якщо ви скуштували підливу для макаронів з м’ясом та помідорами за нашим рецептом, поділіться цією смакотою в соцмережах із друзями. А ми будемо вдячні за коментарі.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.