06.08.2015

Макарони запечені з помідорами

Зі звичайних макаронів теж можна приготувати вишукану страву. І не обов’язково витрачати на це багато часу. Досить мати під рукою ось ці продукти та хороший рецепт. Як усе це зробити – читайте далі.

Інгредієнти для страви

Спробуйте також приготувати кабачкову запіканку з сиром.

Як приготувати запечені макарони

  • Посудину для запікання змастити маслом і викласти у неї відварені макарони. Поверх них розкласти порізані кружальцями помідори.
  • Поперчіть і посипте подрібненим часником.
  • Тепер наверх потріть твердий сир. Поверхню змастити легенько майонезом і поставити запікати.
  • Витримати у духовці при температурі 180-200 градусів хвилин 15-20.

Можете ще випробувати рецепт картоплі, запеченої під сиром.

Якщо вам сподобався рецепт макаронів, запечених з помідорами та сиром, будь ласка напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.