Печиво зі згущеним молоком «Горішки»
«Горішки зі згущонкою» – для багатьох це найулюбленіші ласощі, які ніколи й ні на що не проміняєш. Для декого ж це – ностальгія за дитинством, мовляв, таких горішків тепер уже ніхто не спече. Пропонуємо рецепт, може, й не таких, як у дитинстві, але точно нічим не гірших горішків.
Інгредієнти для печива «Горішки»
200 грамів вершкового масла
2 жовтки
2 столові ложки цукру
2 склянки борошна
1 банка згущеного молока.
Можете приготувати печиво з горіхами «Троянди».
Як приготувати горішки зі згущеним молоком
- Жовтки розтерти з цукром, а масло – з борошном. З’єднати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто.
- Виробляти з нього кульки і класти у виїмки форми для випікання горішків. Таким чином ми отримуємо половинки горішків, які потрібно начинити.
- Банку зі згущеним молоком поварити у воді протягом 2 годин і охолодити. Молоко накладати у половинки і закривати іншими половинками.
Радимо рецепт печива через м’ясорубку.