Печиво зі згущеним молоком «Горішки»

«Горішки зі згущонкою» – для багатьох це найулюбленіші ласощі, які ніколи й ні на що не проміняєш. Для декого ж це – ностальгія за дитинством, мовляв, таких горішків тепер уже ніхто не спече. Пропонуємо рецепт, може, й не таких, як у дитинстві, але точно нічим не гірших горішків.

Інгредієнти для печива «Горішки»

Можете приготувати печиво з горіхами «Троянди».

Як приготувати горішки зі згущеним молоком

  • Жовтки розтерти з цукром, а масло – з борошном. З’єднати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто.
  • Виробляти з нього кульки і класти у виїмки форми для випікання горішків. Таким чином ми отримуємо половинки горішків, які потрібно начинити.
  • Банку зі згущеним молоком поварити у воді протягом 2 годин і охолодити. Молоко накладати у половинки і закривати іншими половинками.

Радимо рецепт печива через м’ясорубку.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора