Печиво зі шматочками шоколаду
Тут – два в одному: і печиво, і шоколад. Смачно, ароматно, красиво. Цей простий рецепт дозволить вам звичайне чаювання перетворити на свято. Навіть якщо ви вирішили попити чаю серед тижня у колі сім’ї.
Інгредієнти для печива
250 грамів вершкового масла
250 грамів цукру
2 яйця
1,5 чайної ложки розпушувача
ванілін
200 грамів чорного шоколаду
Можна ще приготувати ніжне пісочне печиво.
Як приготувати печиво із шоколадом
- Яйця збити з цукром, додати розпушувач та ванілін.
- Масло перетерти з 2 склянками борошна, влити яйця з цукром і замісити тісто. Якщо тісто виходить надт о рідке – досипати ще борошна. Воно повинно бути м’яке і не липнути до рук.
- Шоколад посікти ножем на маленькі шматочки, всипати до тіста і домісити так, щоб усе тісто було перемішане з шоколадом.
- Тісто розділити на маленькі шматочки. Ділимо наполовину, потім кожну половину – ще на половину і так, поки отримані шматочки будуть бажаної величини.
- З кожного шматочка тіста сформувати кульку, сплюснути її і покласти на деко.
- Випікати при температурі 180-200 градусів до золотистого кольору.
Рекомендуємо також рецепт печива на м’ясорубку.
Розкажіть про рецепт пісочного печива зі шматочками шоколаду друзям у соцмережах.