12.09.2015

Печиво зі шматочками шоколаду

Тут – два в одному: і печиво, і шоколад. Смачно, ароматно, красиво. Цей простий рецепт дозволить вам звичайне чаювання перетворити на свято. Навіть якщо ви вирішили попити чаю серед тижня у колі сім’ї.

Інгредієнти для печива

Можна ще приготувати ніжне пісочне печиво.

Як приготувати печиво із шоколадом

  • Яйця збити з цукром, додати розпушувач та ванілін.
  • Масло перетерти з 2 склянками борошна, влити яйця з цукром і замісити тісто. Якщо тісто виходить надт о рідке – досипати ще борошна. Воно повинно бути м’яке і не липнути до рук.
  • Шоколад посікти ножем на маленькі шматочки, всипати до тіста і домісити так, щоб усе тісто було перемішане з шоколадом.
  • Тісто розділити на маленькі шматочки. Ділимо наполовину, потім кожну половину – ще на половину і так, поки отримані шматочки будуть бажаної величини.
  • З кожного шматочка тіста сформувати кульку, сплюснути її і покласти на деко.
  • Випікати при  температурі 180-200 градусів до золотистого кольору.

Рекомендуємо також рецепт печива на м’ясорубку.

Розкажіть про рецепт пісочного печива зі шматочками шоколаду друзям у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.