Ніжне пісочне печиво
Напечіть один раз – а вистачить почаювати на кілька разів. Ніжне, розсипчасте та ароматне домашнє печиво аж ніяк не зрівняти з магазинним.
Інгредієнти для печива
200 грамів вершкового масла
3 жовтки
0,5 склянки цукру
2 склянки борошна
ванілін
цукрова пудра
Радимо ще спекти цукрове печиво.
Як приготувати пісочне печиво
- Масло розтерти з борошном, в іншій мисці – жовтки з цукром.
- До жовтків додати ванілін.
- Жовтки вилити у борошняно-масляну суміш і замісити тісто. Покласти його у холодильник на 1 годину.
- Після цього розкачувати товщиною 5 міліметрів і вирізати формочкою чи склянкою печиво.
- Випікати при температурі 180 градусів до зарум’янення.
- Готове печиво притрусити цукровою пудрою.
Спробуйте також рецепт кокосового печива.