12.08.2015

Ніжне пісочне печиво

Напечіть один раз – а вистачить почаювати на кілька разів. Ніжне, розсипчасте та ароматне домашнє печиво аж ніяк не зрівняти з магазинним.

Інгредієнти для печива

Радимо ще спекти цукрове печиво.

Як приготувати пісочне печиво

  • Масло розтерти з борошном, в іншій мисці – жовтки з цукром.
  • До жовтків додати ванілін.
  • Жовтки вилити у борошняно-масляну суміш і замісити тісто. Покласти його у холодильник на 1 годину.
  • Після цього розкачувати товщиною 5 міліметрів і вирізати формочкою чи склянкою печиво.
  • Випікати при температурі 180 градусів до зарум’янення.
  • Готове печиво притрусити цукровою пудрою.

Спробуйте також рецепт кокосового печива.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.