Свинина, тушкована із болгарським перцем
Проста і водночас вишукана та смачна страва, із приготуванням якої впорається кожна господиня. Майте цей рецепт на «озброєнні» і вас ніколи не налякають несподівані гості.
Інгредієнти для страви зі свинини
800 грамів м’якоті свинячого стегна чи лопатки
3 штуки болгарського перцю
2 цибулини
2 морквини
3 помідори
сіль
чорний мелений перець
зелень
соняшникова олія для смаження
Радимо також приготувати свинину з яблуками.
Як приготувати свинину із болгарським перцем
- М’ясо порізати невеликими шматочками, цибулю – соломкою або напівкружальцями, моркву – соломкою, перець – теж соломкою.
- Налити у сковороду трохи олії і, коли вона розігріється, покласти м’ясо. Підсмажити його до зарум’янення і вкинути цибулю. Через 5-6 хвилин додати моркву, ще через кілька хвилин – перець.
- Останніми додати перекручені через м’ясорубку або змелені блендером помідори і посолити. Якщо рідини дуже мало, можна долити трохи води. Потрібно, щоб вона майже покривала м’ясо з овочами.
- Коли м’ясо стане м’яке, додати зелень і поперчити.
Можна ще спробувати рецепт свинини з овочами, запеченої у фользі.
Прокоментуйте нижче рецепт свинини з овочами – нам цікаво знати вашу думку.