12.09.2015

Свинина, тушкована із болгарським перцем

Проста і водночас вишукана та смачна страва, із приготуванням якої впорається кожна господиня. Майте цей рецепт на «озброєнні» і вас ніколи не налякають несподівані гості.

Інгредієнти для страви зі свинини

  • 800 грамів м’якоті свинячого стегна чи лопатки

  • 3 штуки болгарського перцю

  • 2 цибулини

  • 2 морквини

  • 3 помідори

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • зелень

  • соняшникова олія для смаження

Радимо також приготувати свинину з яблуками.

Як приготувати свинину із болгарським перцем

  • М’ясо порізати невеликими шматочками, цибулю – соломкою або напівкружальцями, моркву – соломкою, перець – теж соломкою.
  • Налити у сковороду трохи олії і, коли вона розігріється, покласти м’ясо. Підсмажити його до зарум’янення і вкинути цибулю. Через 5-6 хвилин додати моркву, ще через кілька хвилин – перець.
  • Останніми додати перекручені через м’ясорубку або змелені блендером помідори і посолити. Якщо рідини дуже мало, можна долити трохи води. Потрібно, щоб вона майже покривала м’ясо з овочами.
  • Коли м’ясо стане м’яке, додати зелень і поперчити.

Можна ще спробувати рецепт свинини з овочами, запеченої у фользі.

Прокоментуйте нижче рецепт свинини з овочами – нам цікаво знати вашу думку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.