Печінкові млинці з начинкою
Ніжні печінкові млинці полюбляться навіть тим, хто печінки не любить. Приготувати їх легко, а начиняти можна грибами, сиром, овочами. У нас же – овочево-яєчна начинка. Зберігайте рецепт.
Інгредієнти для млинців
Спробуйте також рецепт печінкового торта.
Як приготувати печінкові млинці
- Спочатку приготуємо начинку.
- Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і стерти на грубу тертку.
- На розігріту з олією сковороду кинути цибулю. Коли вона трохи підсмажиться, додати моркву, посолити і смажити до готовності.
- 3 яйця зварити, почистити і потерти на грубу тертку. Додати їх до моркви з цибулею. Усе посолити й поперчити, заправити майонезом.
- Печінку помити, перекрутити на м’ясорубку, додати молоко, борошно, 3 яйця, посолити й поперчити. Усе ретельно перемішати.
- З печінкової суміші смажити млинці. Класти кілька ложок маси на змащену олією сковороду і смажити з обох сторін, як звичайні млинці.
- У кожен млинець класти 2 ложки начинки і скручувати його рулетиком.
Можна ще приготувати печінкову запіканку.
Якщо вам прийшовся до смаку рецепт печінкових млинців з начинкою, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис серед своїх друзів.