30.07.2015

Печінкові млинці з начинкою

Ніжні печінкові млинці полюбляться навіть тим, хто печінки не любить. Приготувати їх легко, а начиняти можна грибами, сиром, овочами. У нас же – овочево-яєчна начинка. Зберігайте рецепт.

Інгредієнти для млинців

Спробуйте також рецепт печінкового торта.

Як приготувати печінкові млинці

  • Спочатку приготуємо начинку.
  • Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і стерти на грубу тертку.
  • На розігріту з олією сковороду кинути цибулю. Коли вона трохи підсмажиться, додати моркву, посолити і смажити до готовності.
  • 3 яйця зварити, почистити і потерти на грубу тертку. Додати їх до моркви з цибулею. Усе посолити й поперчити, заправити майонезом.
  • Печінку помити, перекрутити на м’ясорубку, додати молоко, борошно, 3 яйця, посолити й поперчити. Усе ретельно перемішати.
  • З печінкової суміші смажити млинці. Класти кілька ложок маси на змащену олією сковороду і смажити з обох сторін, як звичайні млинці.
  • У кожен млинець класти 2 ложки начинки і скручувати його рулетиком.

Можна ще приготувати печінкову запіканку.

Якщо вам прийшовся до смаку рецепт печінкових млинців з начинкою, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис серед своїх друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.