Картопляний рулет з грибами та овочами
Смачна і ситна пісна страва, яка готується з простих інгредієнтів. Якщо у вас залишилось картопляне пюре, не поспішайте його викидати, а приготуйте рулет з грибами та овочами. Готується він дуже швидко і обов’язково сподобається вашим рідним.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати грибний жульєн у картоплині.
Directions
- Печериці почистити і порізати шматочками.
- Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
- Цибулю почистити, помити і дрібно порізати.
- Зелень помити і добре просушити, дрібно порізати.
- В розігріту сковорідку з олією покласти цибулю, смажити до прозорого кольору і додати моркву, перемішати і покласти порізані печериці, смажити до готовності, поперчити, посолити і перемішати.
- Картопляне пюре перемішати з крохмалем.
- Деко застелити пергаментом і викласти картопляне пюре, розрівняти по всій поверхні і поставити в розігріту духовку. Пекти при температурі 180º близько 15 хвилин.
- Дістати з духовки і викласти на картопляну заготовку овочеву начинку, посипати порізаною зеленню і загорнути в рулет.
- Рулет залишити на деко з пергаментом, змазати його олією і поставити в духовку. Пекти ще 15 хвилин при температурі 180º.
- Дістати з духовки та, коли повністю охолоне, порізати на порційні шматочки.
Рекомендуємо також рецепт картопляних палюшок із сиром.
Якщо вам сподобався рецепт картопляного рулета з грибами та овочами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.