10.04.2016

Картопляний рулет з грибами та овочами

Смачна і ситна пісна страва, яка готується з простих інгредієнтів. Якщо у вас залишилось картопляне пюре, не поспішайте його викидати, а приготуйте рулет з грибами та овочами. Готується він дуже швидко і обов’язково сподобається вашим рідним.

Інгредієнти

  • 700 грамів картопляного пюре

  • 300 грамів печериць

  • 3 столові ложки крохмалю

  • 1 морквина

  • 1 цибулина

  • пучок зелені

  • олія для смаження

  • мелений чорний перець

  • сіль.

Спробуйте ще приготувати грибний жульєн у картоплині. 

Приготування

  • Печериці почистити і порізати шматочками.
  • Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
  • Цибулю почистити, помити і дрібно порізати.
  • Зелень помити і добре просушити, дрібно порізати.
  • В розігріту сковорідку з олією покласти цибулю, смажити до прозорого кольору і додати моркву, перемішати і покласти порізані печериці, смажити до готовності, поперчити, посолити і перемішати.
  • Картопляне пюре перемішати з крохмалем.
  • Деко застелити пергаментом і викласти картопляне пюре, розрівняти по всій поверхні і поставити в розігріту духовку. Пекти при температурі 180º близько 15 хвилин.
  • Дістати з духовки і викласти на картопляну заготовку овочеву начинку, посипати порізаною зеленню і загорнути в рулет.
  • Рулет залишити на деко з пергаментом, змазати його олією і поставити в духовку. Пекти ще 15 хвилин при температурі 180º.
  • Дістати з духовки та, коли повністю охолоне, порізати на порційні шматочки.

Рекомендуємо також рецепт картопляних палюшок із сиром.

Якщо вам сподобався рецепт картопляного рулета з грибами та овочами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.