Манний хліб

Поділитись публікацією:

Українців по праву вважають нацією хліборобів, але ми є й нацією чи не найбільших хлібоїдів. Асортимент хлібобулочних виробів в Україні налічує більш ніж тисячу найменувань та постійно розширюється. До вашої уваги ще один новий вид хліба.

Інгредієнти для манного хліба

  • 1 ч. ложка сухих дріжджів

  • по 1,5 ч. ложки солі і цукру

  • 200 г борошна

  • 100 г манки

  • 1 ст. ложка олії

  • 220 мл води

  • часник, прянощі

Спробуйте також ранкові крипси.

Як приготувати манний хліб

  • Змішати інгридієнти та замісити тісто (як дуже густа сметана). Поставити його в тепло на 45 хв.
  • Викласти на застелене пергаментом деко, трошки присипати борошном, розпластати.
  • Дати піднятися, змастити олією, посипати сухими травами, часником та запекти в духовці до готовності. Манка в хлібі не відчувається!

Скуштуйте також сирні “равлики” з мясним фаршем.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...