18.10.2015

Макарони з баклажанами та помідорами

У літній сезон свіжих, корисних та доступних овочів поспішайте приготувати макарони з овочевою заправкою. Рецепт дуже простий. Такі макарони стануть вдалим варіантом і для вечері, і на друге на обід. Ця страва смачна, проста і швидка у приготуванні.

Інгредієнти для макаронів з баклажанами

Можна ще приготувати макарони, запечені з помідорами.

Як приготувати макарони з овочами

  • Баклажани порізати кружальцями чи півкружальцями товщиною півсантиметра, посолити і зачекати, поки вони пустять сік.
  • Цибулю порізати соломкою чи півкільцями і обсмажити в олії. До цибулі додати порізаний болгарський перець, через 3-4 хвилини – порізані дрібно помідори. Коли овочі трохи потушкуються під кришкою, додати баклажани, цукор, сіль, спеції і тушкувати ще 6-7 хвилин.
  • Долити 100-150 мілілітрів води, подрібнений часник. Усе закип’ятити і відставити з вогню.
  • Макарони відварити у підсоленій воді до готовності, промити і відкинути на друшляк.
  • Можна вимішати макарони з овочевий соусом, а можна полити ним макарони. Зверху посипати подрібненою зеленню.

Радимо ще рецепт маринованих баклажанів «Як гриби».

Прокоментуйте рецепт макаронів з баклажанами, і ми дізнаємося, чи він вам сподобався.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.