18.10.2015

Кавове морозиво

Усім кавоманам рецепт присвячується. Пам’ятайте, що домашнє морозиво не може тривалий час зберігатися в морозильній камері, адже з часом воно кристалізується. Тому готуйте стільки десерту, скільки з’їсте за один раз.


[columns]

[column size=”half” last=”no”]

Інгредієнти для кавового морозива

7 жовтків

150 г цукру

1 л 33% вершків

3 ст. ложки кави.

 

Радимо також приготувати вершкове морозиво зі згущеним молоком.

[/column]
[column size=”half” last=”yes”]

Як приготувати кавове морозиво

Жовтки збити з цукром. Вершки довести до кипіння, але не кип’ятити.

Заварити дуже міцну каву, тоненької цівкою влити у вершки, постійно помішуючи.

По ложці ввести вершково-кавову масу у збиті жовтки, на дуже малому вогні довести суміш до кипіння, постійно помішуючи.

Щойно загусне, зняти з вогню, охолодити до кімнатної температури, вилити у форми і поставити в морозилку, щогодини потрібно помішувати дерев’яною ложкою.

 

Скуштуйте також морозиво у домашніх умовах.

[/column]

[/columns]

Вам сподобався рецепт кавового морозива? Напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.