26.08.2015

М’ясо по-французьки з помідорами

Рецептів цієї здавна улюбленої багатьма закуски є чимало. До того ж кожна господиня має власні секрети приготування м’яса по-французьки. Попри все, головними перевагами страви завжди залишаються простота приготування і чудовий смак.

Інгредієнти для страви

Спробуйте ще приготувати картоплю по-французьки.

Як приготувати м'ясо по-французьки

  • М’ясо порізати на тонкі шматки поперек волокон. Якщо м’ясо не відбірне, з прожилками, добре відбити. Кожен шматочок посолити й поперчити. За бажанням можна використати інші улюблені спеції.
  • У деко для запікання, змащене олією, викласти шматки м’яса, зверху притрусити порізаною соломкою цибулею.
  • Поверх цибулі розкласти кружальця помідорів. Полити сметаною.
  • Зверху потерти на грубу тертку твердий сир.
  • Пекти близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Рекомендуємо також рецепт свинини під ананасами.

Якщо вам сподобався рецепт м’яса по-французьки з помідорами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.