М’ясо по-французьки з помідорами
Рецептів цієї здавна улюбленої багатьма закуски є чимало. До того ж кожна господиня має власні секрети приготування м’яса по-французьки. Попри все, головними перевагами страви завжди залишаються простота приготування і чудовий смак.
Інгредієнти для страви
800 грамів свинини
2-3 цибулини
4 помідори
100 грамів сметани
200 грамів твердого сиру
чорний мелений перець
олія.
Спробуйте ще приготувати картоплю по-французьки.
Як приготувати м'ясо по-французьки
- М’ясо порізати на тонкі шматки поперек волокон. Якщо м’ясо не відбірне, з прожилками, добре відбити. Кожен шматочок посолити й поперчити. За бажанням можна використати інші улюблені спеції.
- У деко для запікання, змащене олією, викласти шматки м’яса, зверху притрусити порізаною соломкою цибулею.
- Поверх цибулі розкласти кружальця помідорів. Полити сметаною.
- Зверху потерти на грубу тертку твердий сир.
- Пекти близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Рекомендуємо також рецепт свинини під ананасами.
Якщо вам сподобався рецепт м’яса по-французьки з помідорами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах