М’ясо по-французьки з помідорами

Поділитись публікацією:

Рецептів цієї здавна улюбленої багатьма закуски є чимало. До того ж кожна господиня має власні секрети приготування м’яса по-французьки. Попри все, головними перевагами страви завжди залишаються простота приготування і чудовий смак.

Інгредієнти для страви

Спробуйте ще приготувати картоплю по-французьки.

Як приготувати м'ясо по-французьки

  • М’ясо порізати на тонкі шматки поперек волокон. Якщо м’ясо не відбірне, з прожилками, добре відбити. Кожен шматочок посолити й поперчити. За бажанням можна використати інші улюблені спеції.
  • У деко для запікання, змащене олією, викласти шматки м’яса, зверху притрусити порізаною соломкою цибулею.
  • Поверх цибулі розкласти кружальця помідорів. Полити сметаною.
  • Зверху потерти на грубу тертку твердий сир.
  • Пекти близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Рекомендуємо також рецепт свинини під ананасами.

Якщо вам сподобався рецепт м’яса по-французьки з помідорами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...