Брауні з вишнею

Просто розкішна випічка, в яку не додається ні сода, ні розпушувач. Смак – просто надзвичайний – яскраво-шоколадний. Вишню можна брати як свіжу, так і заморожену чи консервовану. Якщо ви ще ніколи не готували брауні, то ви дуже багато втратили. Тож, надолужуйте!

Ingredients

Спробуйте ще приготувати шоколадний брауні з сиром 

Directions

  • Шоколад з маслом розтопити.
  • Додати цукор і какао, добре перемішати.
  • Додати яйця, потім вишні, знову перемішати.
  • Додати борошно, перемішати.
  • Форму для випікання змастити маслом, викласти тісто.
  • Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт брауні з бананом 

Якщо вам сподобався рецепт брауні з вишнею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора