М’ясний хлібець

Смачна страва нашвидкуруч. Чудовий замінник ковбаси. І головне – жодної хімії. Смакує як на канапці з хлібом, так і з овочевим гарніром. А ще такий хлібець сподобається дітворі. Зберігайте рецепт!
Інгредієнти для хлібця
Рекомендуємо також рецепт сиро-в’яленої полядвиці.
Як приготувати хлібець
- Пропустити через м’ясорубку сало і м’ясо.
- Зварити моркву, натерти, додати до фаршу.
- Також додати терту цибулю, яйця, манку, крихти, сіль, перець.
- Масу добре вимішати, сформувати хлібець, загорнути в марлю і варити 1 год у підсоленій воді зі спеціями або запекти у духовці.
Спробуйте приготувати паштет з печінки в домашніх умовах.