19.05.2015

М’ясний хлібець

Смачна страва нашвидкуруч. Чудовий замінник ковбаси. І головне – жодної хімії. Смакує як на канапці з хлібом, так і з овочевим гарніром. А ще такий хлібець сподобається дітворі. Зберігайте рецепт!

Інгредієнти для хлібця

  • 700–800 г м’яса

  • 300 г сала

  • по 3 морквини і цибулини

  • 6 яєць

  • 300 г манки

  • 2–3 ст. ложки хлібних крихт

  • сіль, перець.

Рекомендуємо також рецепт сиро-в’яленої полядвиці.

Як приготувати хлібець

  • Пропустити через м’ясорубку сало і м’ясо.
  • Зварити моркву, натерти, додати до фаршу.
  • Також додати терту цибулю, яйця, манку, крихти, сіль, перець.
  • Масу добре вимішати, сформувати хлібець, загорнути в марлю і варити 1 год у підсоленій воді зі спеціями або запекти у духовці.

Спробуйте приготувати паштет з печінки в домашніх умовах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.