19.05.2015

Сирно-маковий пиріг «Дует»

Пекти – просто, а їсти – смачно! Такого пирога ви ще не готували, тож неодмінно спробуйте!

Інгредієнти для пирога

Приготуйте також сирний пиріг з вишнями.

Як приготувати маково-сирний пиріг

  • Розтерти маргарин з цукром, додати яйця, перемішати. 
  • Всипати борошно і соду, замісити тісто.
  • У форму, змащену маслом, викласти половину тіста.
  • Для начинки змішати перетертий сир, мак і горіхи.
  • Викласти на тісто. Змішати яйця з цукром, вилити поверх.
  • Натерти решту тіста і поставити пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 20–30 хв.

Рекомендуємо також рецепт справжнього львівського сирника.

Якщо вам сподобався рецепт сирно-макового пирога, прокоментуйте та висловіть свою думку на сайті, а сам рецепт поширте у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.