Квасоля з грибами по-верховинськи
Цей рецепт сподобається навіть тим, хто не дуже любить квасолю. Вона виходить вершково-ніжною. Можна подати її як самостійну страву, а можна доповнити гарніром чи салатиком. Словом, приготуйте і скуштуйте!
Інгредієнти для квасолі з грибами
Приготуйте також млинцевий пиріг з грибами.
Як приготувати квасолю з грибами
- Обсмажити на олії порізану кубиками цибулю, додати порізані гриби, протушкувати 10–15 хв, додати спеції.
- Розмішати сметану з борошном, влити її у суміш, щоб проварилася і загусла.
- Наприкінці всипати варену квасолю і ще потушкувати 2–3 хв.
- Подати, притрусивши посіченою зеленню.
- Страва смакує як гарячою, так і холодною.
Скуштуйте також крученики з грибами.
Якщо вам сподобався рецепт квасолі з грибами по-верховинськи, будь ласка, напишіть про це у коментарях.