25.08.2015

Квасоля з грибами по-верховинськи

Цей рецепт сподобається навіть тим, хто не дуже любить квасолю. Вона виходить вершково-ніжною. Можна подати її як самостійну страву, а можна доповнити гарніром чи салатиком. Словом, приготуйте і скуштуйте!

Інгредієнти для квасолі з грибами

  • 1 скл. вареної квасолі

  • 300 г грибів

  • 2 цибулини

  • 1 скл. сметани

  • 2 ст. ложки борошна

  • сіль, спеції, олія.

Приготуйте також млинцевий пиріг з грибами.

Як приготувати квасолю з грибами

  • Обсмажити на олії порізану кубиками цибулю, додати порізані гриби, протушкувати 10–15 хв, додати спеції.
  • Розмішати сметану з борошном, влити її у суміш, щоб проварилася і загусла.
  • Наприкінці всипати варену квасолю і ще потушкувати 2–3 хв.
  • Подати, притрусивши посіченою зеленню.
  • Страва смакує як гарячою, так і холодною.

Скуштуйте також крученики з грибами.

Якщо вам сподобався рецепт квасолі з грибами по-верховинськи, будь ласка, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.