Торт із квасолі

Ніхто нізащо не здогадається, з чого приготовані коржі цього смачнючого торта. Не вірите? Перевірте! Випробуйте оригінальний рецепт.


Інгредієнти для торта із квасолі

2 скл. білої квасолі

1,5 скл. цукру

10 охолоджених яєць

1 скл. білих мелених несолодких сухарів (з батона)

трохи рому або ромової есенції для аромату

0,5 скл. подрібнених волоських горіхів

дрібка солі.

Для крему: 400 г масла

1 банка сирого згущеного молока

0,5 банки вареного згущеного молока

3 ст. ложки какао.

 

Приготуйте також медовий торт на сковороді.

Як приготувати торт із квасолі

Відварену охолоджену квасолю змолоти м’ясорубкою або блендером.

Відокремити жовтки від білків (поставити у холодне місце). Жовтки розтерти з цукром до білого кольору, додати мелену квасолю, подрібнені горіхи, сіль, есенцію, ретельно перемішати, обережно ввести збиті в густу піну білки та сухарі.

Форму вистелити пергаментом, вилити тісто, поставити у духовку розігріту до 200 градусів на 40–45 хв.

Коли тісто охолоне, розрізати на три коржі. Змастити кремом  (збити варене згущене молоко з сирим, по ложці ввести масло і какао).

Прикрасити тертим шоколадом.

 

Скуштуйте також сирний торт на сковороді.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone