Торт із квасолі
Ніхто нізащо не здогадається, з чого приготовані коржі цього смачнючого торта. Не вірите? Перевірте! Випробуйте оригінальний рецепт.
Інгредієнти для торта з квасолі
2 скл. білої квасолі
1,5 скл. цукру
10 охолоджених яєць
1 скл. білих мелених несолодких сухарів (з батона)
трохи рому або ромової есенції для аромату
0,5 скл. подрібнених волоських горіхів
дрібка солі
- Для крему:
400 г масла
1 банка сирого згущеного молока
0,5 банки вареного згущеного молока
3 ст. ложки какао
Приготуйте також медовий торт на сковороді.
Як приготувати торт із квасолі
- Відварену охолоджену квасолю змолоти м’ясорубкою або блендером.
- Відокремити жовтки від білків (поставити у холодне місце). Жовтки розтерти з цукром до білого кольору, додати мелену квасолю, подрібнені горіхи, сіль, есенцію, ретельно перемішати, обережно ввести збиті в густу піну білки та сухарі.
- Форму вистелити пергаментом, вилити тісто, поставити у духовку розігріту до 200 градусів на 40–45 хв.
- Коли тісто охолоне, розрізати на три коржі. Змастити кремом (збити варене згущене молоко з сирим, по ложці ввести масло і какао).
- Прикрасити тертим шоколадом.
Скуштуйте також сирний торт на сковороді.