25.08.2015

Торт із квасолі

Ніхто нізащо не здогадається, з чого приготовані коржі цього смачнючого торта. Не вірите? Перевірте! Випробуйте оригінальний рецепт.

Інгредієнти для торта з квасолі

  • 2 скл. білої квасолі

  • 1,5 скл. цукру

  • 10 охолоджених яєць

  • 1 скл. білих мелених несолодких сухарів (з батона)

  • трохи рому або ромової есенції для аромату

  • 0,5 скл. подрібнених волоських горіхів

  • дрібка солі

  • Для крему:
  • 400 г масла

  • 1 банка сирого згущеного молока

  • 0,5 банки вареного згущеного молока

  • 3 ст. ложки какао

Приготуйте також медовий торт на сковороді.

Як приготувати торт із квасолі

  • Відварену охолоджену квасолю змолоти м’ясорубкою або блендером.
  • Відокремити жовтки від білків (поставити у холодне місце). Жовтки розтерти з цукром до білого кольору, додати мелену квасолю, подрібнені горіхи, сіль, есенцію, ретельно перемішати, обережно ввести збиті в густу піну білки та сухарі.
  • Форму вистелити пергаментом, вилити тісто, поставити у духовку розігріту до 200 градусів на 40–45 хв.
  • Коли тісто охолоне, розрізати на три коржі. Змастити кремом  (збити варене згущене молоко з сирим, по ложці ввести масло і какао).
  • Прикрасити тертим шоколадом.

Скуштуйте також сирний торт на сковороді.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.