29.05.2015

Курячі тефтелі у сметанному соусі

У цій страві зазвичай сухе куряче філе завдяки сметані стає ніжним і соковитим. Коли на столі будуть приготовлені за цим рецептом тефтелі, навіть буденна вечеря перетвориться на святкову.

Інгредієнти для тефтелів

  • півкілограма філе курки

  • 2 цибулини

  • 1 яйце

  • 150 грамів твердого сиру

  • 250 грамів сметани

  • часник, сіль, перець

  • зелень

Також можна приготувати тефтелі в овочевому соусі.

Як приготувати курячі тефтелі у сметані

  • Філе дуже дрібно порізати, до нього додати дрібно стерту цибулю, яйце, поперчити, посолити.
  • З цієї маси сформувати кульки і викласти їх у змащену олією форму. Запікати у духовці при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.
  • Щоб приготувати соус, потрібно сир потерти на грубу тертку, додати до нього сметану і подрібнений часник. Усе перемішати.
  • Вийняти з духовки кульки, кожну полити соусом і поставити в духовку ще на 15 хвилин.
  • Готову страву посипати зеленню.

Рекомендуємо ще рецепт курки із сюрпризом.

Якщо вам сподобався рецепт курячих тефтелей у сметанному соусі, будь ласка, напишіть про це у коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.