11.05.2015

Рибні ковбаски

Оригінальна ідея, як приготувати рибне філе. Такі ковбаски смакуватимуть як малечі, так і чоловікам. А ще це ідеальна закуска до пива.

Інгредієнти

Приготування

  • Рибне філе нарізати невеликими шматочками, пропустити через м’ясорубку разом з цибулею, розмоченим у молоці білим хлібом.
  • У фарш додати сирі яйця, перець, сіль і все добре перемішати.
  • З підготовленого фаршу сформувати ковбаски, обкачати їх у сухарях та підсмажити на олії.
  • Ковбаски подавати на стіл зі смаженою картоплею, посипати дрібно нарізаним часником.

Якщо вам сподобався рецепт рибних ковбасок, будь ласка, прокоментуйте його на сайті «Їсти» та поширте у соціальних мережах для ваших друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.