Рибні ковбаски
Оригінальна ідея, як приготувати рибне філе. Такі ковбаски смакуватимуть як малечі, так і чоловікам. А ще це ідеальна закуска до пива.
Ingredients
0,5 кг рибного філе
50 г цибулі
50 г білого хліба
100 г молока
2 яйця
перець, сіль
Directions
- Рибне філе нарізати невеликими шматочками, пропустити через м’ясорубку разом з цибулею, розмоченим у молоці білим хлібом.
- У фарш додати сирі яйця, перець, сіль і все добре перемішати.
- З підготовленого фаршу сформувати ковбаски, обкачати їх у сухарях та підсмажити на олії.
- Ковбаски подавати на стіл зі смаженою картоплею, посипати дрібно нарізаним часником.
Якщо вам сподобався рецепт рибних ковбасок, будь ласка, прокоментуйте його на сайті «Їсти» та поширте у соціальних мережах для ваших друзів.