06.07.2015

Шинка у фользі

Рецепт ароматної, ніжної свинини, яка просто тане у роті. Така шинка засмакує навіть найвибагливішим. Спробуйте приготувати. А їсти її можна усім від 1 до 101 року!

Інгредієнти для шинки

  • 2 кг свинячого філе

  • 6 зубців часнику

  • 1 ст. ложка приправи для страв-гриль

  • 1 ст. ложка гострої приправи до м’яса

  • сіль.

Рекомендуємо також рецепт свинини з яблуками.

Як приготувати шинку у фользі

  • Філе обмити, обсушити полотняною серветкою.
  • Часник обібрати і порізати уздовж навпіл.
  • Тонким гострим ножем зробити у м’ясі глибокі надрізи й нашпигувати часником.
  • Натерти сіллю, посипати приправами.
  • Накрити харчовою плівкою і відставити на кілька годин.
  • Духовку розігріти до 220 градусів. Свинину загорнути у фольгу й запікати 30 хв, зменшити температуру до 180 градусів і пекти ще 2-3 години.

Спробуйте ще приготувати шинку в торбинці. 

Якщо вам сподобався рецепт шинки у фользі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.