Шинка у фользі
Рецепт ароматної, ніжної свинини, яка просто тане у роті. Така шинка засмакує навіть найвибагливішим. Спробуйте приготувати. А їсти її можна усім від 1 до 101 року!
Інгредієнти для шинки
Рекомендуємо також рецепт свинини з яблуками.
Як приготувати шинку у фользі
- Філе обмити, обсушити полотняною серветкою.
- Часник обібрати і порізати уздовж навпіл.
- Тонким гострим ножем зробити у м’ясі глибокі надрізи й нашпигувати часником.
- Натерти сіллю, посипати приправами.
- Накрити харчовою плівкою і відставити на кілька годин.
- Духовку розігріти до 220 градусів. Свинину загорнути у фольгу й запікати 30 хв, зменшити температуру до 180 градусів і пекти ще 2-3 години.
Спробуйте ще приготувати шинку в торбинці.
Якщо вам сподобався рецепт шинки у фользі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.