Картопляні зрази з печінкою
Рецепт картопляних пиріжків смакує з будь-якою начинкою. Але зрази з печінковим фаршем – це чи не найбільш вдале поєднання смаків. Приготуйте їх один раз – і цей рецепт неодмінно стане вашим улюбленим.
Ingredients
Спробуйте також приготувати зрази з грибами.
Directions
- Печінку помити, очистити від плівочок, порізати на шматочки. Обсмажити на олії.
- Моркву очистити і натерти на тертці, цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до м’якості.
- Овочі додати до обсмаженої печінки і все разом перекрутити в м’ясорубці або блендері.
- 1 яйце відварити, натерти на крупній тертці, додати до фаршу, добре вимішати.
- Картоплю відварити в мундирі до готовності. Остудити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати борошно, сіль, перець, 1 яйце і перемішати. Якщо картопляне тісто рідкувате, додати ще борошна.
- З картопляної маси руками змоченими в олії сформувати пляцочки. У центр кожного пляцка покласти 1 ст. ложку печінкової начинки.
- Сформувати круглий або овальний пиріжок. Обваляти його в борошні або панірувальних сухарях і викласти на розігріту пательню. Обсмажувати в достатній кількості олії з обох боків до золотистої скоринки.
Рекомендуємо також рецепт картопляних зраз з м’ясом.
Якщо рецепт картопляних зраз з печінкою вам сподобався, поширте його серед друзів у соціальних мережах.