10.05.2015

Картопляно-рисові зрази з грибами

Такі зрази можна приготувати практично з будь-якою начинкою: смаженими чи сушеними грибами, тушкованою капустою, фаршем або паштетом, яйцем із цибулею та зеленню. Смачно у будь-якому варіанті рецепту!

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати зрази з м’ясним фаршем.

Приготування

  • Зварити картоплю, зробити пюре без додавання масла.
  • Злегка обсмажити цибулю і моркву, горіхи подрібнити.
  • Змішати картоплю, рис, моркву з цибулею і горіхами, можна додати зелень, посолити, поперчити.
  • Гриби почистити, порізати дрібно і обсмажити на олії з додаванням цибулі до випарування рідини.
  • З рисово-картопляної маси формувати котлети, начиняючи їх смаженими грибами, обваляти у борошні чи сухарях та посмажити на олії.

Сподобався рецепт? Рекомендуємо також приготувати картопляні галушки.

Сподобався рецепт картопляно-рисових зраз з грибами? Прокоментуйте його на сайті “Їсти” та поширте у соціальних мережах для ваших друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.