Овочеві котлети

Поділитись публікацією:

Коли ще трапиться нагода їсти стільки овочів, як зараз – влітку? Спробуємо приготувати з них котлети. Звісно, м’ясні смачніші і ситніші. Але для м’яса буде зима. Зараз же перевагу віддаємо овочам.

Інгредієнти для страви

Можна ще приготувати морквяні котлети.

Як приготувати овочеві котлети

  • Баклажани порізати на шматочки, викласти на змащене олією деко і запекти. Після цього розім’яти їх на пюре. Можна змолоти на блендері.
  • Картоплю зварити, зцідити воду і теж довести до стану пюре.
  • Баклажани з’єднати з картоплею, додати натерті на дрібну тертку цибулину і морквину, часник, порізану зелень. Усе вимішати. Посолити і поперчити.
  • Додати панірувальних сухарів стільки, щоб вийшла маса, з якої можна сформувати котлети.
  • Виробляти котлети, панірувати їх у борошні, потім у яйцях.
  • Смажити на олії з обох боків.

Спробуйте ще рецепт котлет із капусти.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...