11.06.2015

Десерт «Рафаелло» з полуницею

Цей солодко-кислий десерт справить на вас незрівнянне враження. Ніжний, аж тане у роті, і особливо красивий у розрізі. А найголовніше – готується легко і просто. І нічого не треба пекти.

Інгредієнти для десерту

Спробуйте ще приготувати «Рафаелло» по-домашньому.

Як приготувати полуничний десерт

  • Крекер змолоти на блендері на дрібні крихти. Висипати їх й миску й додати розтоплене вершкове масло, кисломолочний сир і цукрову пудру.
  • Усі продукти добре вимішати. Замісити руками своєрідне тісто.
  • Ягоди полуниці, бажано приблизно однакового розміру, помити й очистити від плодоніжок.
  • Відщипувати трохи тіста – завбільшки з волоський горіх, робити з нього кульку, а тоді цю кульку розплескувати. Посередині класти ягоду, яку заліплювати тістом. Знову зробити кульку.
  • Усі кульки обкачати у кокосовій стружці. Покласти десерт у холодильник, щоб зафіксувати форму.

Радимо ще рецепт тістечок з полуницею.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.