20.10.2015

Картопля, смажена з грибами

Рецептів смаженої картоплі є чимало. До того ж кожна господиня знає свої хитрощі, які допомагають їй зробити цю страву смачною і неповторною, такою, яку лише вона вміє готувати. Сьогодні пропонуємо насмажити картоплі з грибами, які додадуть їй насиченого аромату та зроблять ще смачнішою.

Інгредієнти для смаженої картоплі

  • 500 грамів картоплі

  • 300 грамів свіжих печериць

  • 1 цибулина

  • 1 невелика морквина

  • сіль

  • спеції

  • зелень

  • 2 зубки часнику

  • соняшникова олія

Рекомендуємо також приготувати картоплю з грибами у мультиварці.

Як приготувати смажену картоплю з грибами

  • Гриби почистити і порізати пластинками. На сковороду налити олії і викласти гриби. Смажити, поки не випарується волога.
  • Картоплю почистити, порізати соломкою і висипати до грибів. При потребі долити олії.
  • Так смажити хвилин 15. Додати дрібно порізану цибулю та потерту на грубу тертку моркву. Посолити, додати спеції.
  • Коли страва буде готова, додати зелень і подрібнений часник.

Можна ще спробувати рецепт картопляної бабки з грибами.

Прокоментуйте, будь ласка, рецепт смаженої картоплі з грибами.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.