Картопля, смажена з грибами
Рецептів смаженої картоплі є чимало. До того ж кожна господиня знає свої хитрощі, які допомагають їй зробити цю страву смачною і неповторною, такою, яку лише вона вміє готувати. Сьогодні пропонуємо насмажити картоплі з грибами, які додадуть їй насиченого аромату та зроблять ще смачнішою.
Інгредієнти для смаженої картоплі
500 грамів картоплі
300 грамів свіжих печериць
1 цибулина
1 невелика морквина
сіль
спеції
зелень
2 зубки часнику
Рекомендуємо також приготувати картоплю з грибами у мультиварці.
Як приготувати смажену картоплю з грибами
- Гриби почистити і порізати пластинками. На сковороду налити олії і викласти гриби. Смажити, поки не випарується волога.
- Картоплю почистити, порізати соломкою і висипати до грибів. При потребі долити олії.
- Так смажити хвилин 15. Додати дрібно порізану цибулю та потерту на грубу тертку моркву. Посолити, додати спеції.
- Коли страва буде готова, додати зелень і подрібнений часник.
Можна ще спробувати рецепт картопляної бабки з грибами.
Прокоментуйте, будь ласка, рецепт смаженої картоплі з грибами.