21.10.2015

Банановий торт на майонезі

Ніжна м’яка консистенція тіста й аромат свіжих бананів – те, за що ви полюбите цей торт. Майонез – продукт, який не часто побачиш у рецептах тортів, однак саме завдяки йому цей торт виходить пухкий і красивий.

Інгредієнти для торта з бананами

Можна також приготувати молочно-бананові кульки.

Як приготувати банановий торт

  • Спочатку печемо коржі для торта. Для цього яйця потрібно збити з цукром, додати майонез та згущене молоко. Коли цукор повністю розтане, всипати розпушувач та борошно і ретельно вимішати.
  • Форму для випікання змастити вершковим маслом і посипати борошно.
  • Тісто розділити на 3 однакові частини і спекти три коржі.
  • Масло кімнатної температури збити зі згущеним молоком. Потрібно, щоб молоко було такої ж температури.
  • Банани почистити і перемолоти на блендері або розім’яти виделкою до однорідної маси.
  • Банани змішати зі збитим зі згущеним молоком маслом.
  • Цією масою перемастити коржі, коли вони охолонуть.
  • Прикрасити торт на свій смак.

Радимо ще рецепт печива на майонезі.

Якщо вам сподобався рецептсбананового торта на майонезі, поширте його у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.