Банановий торт на майонезі

Поділитись публікацією:

Ніжна м’яка консистенція тіста й аромат свіжих бананів – те, за що ви полюбите цей торт. Майонез – продукт, який не часто побачиш у рецептах тортів, однак саме завдяки йому цей торт виходить пухкий і красивий.

Інгредієнти для торта з бананами

Можна також приготувати молочно-бананові кульки.

Як приготувати банановий торт

  • Спочатку печемо коржі для торта. Для цього яйця потрібно збити з цукром, додати майонез та згущене молоко. Коли цукор повністю розтане, всипати розпушувач та борошно і ретельно вимішати.
  • Форму для випікання змастити вершковим маслом і посипати борошно.
  • Тісто розділити на 3 однакові частини і спекти три коржі.
  • Масло кімнатної температури збити зі згущеним молоком. Потрібно, щоб молоко було такої ж температури.
  • Банани почистити і перемолоти на блендері або розім’яти виделкою до однорідної маси.
  • Банани змішати зі збитим зі згущеним молоком маслом.
  • Цією масою перемастити коржі, коли вони охолонуть.
  • Прикрасити торт на свій смак.

Радимо ще рецепт печива на майонезі.

Якщо вам сподобався рецептсбананового торта на майонезі, поширте його у соцмережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...