Банановий торт на майонезі
Ніжна м’яка консистенція тіста й аромат свіжих бананів – те, за що ви полюбите цей торт. Майонез – продукт, який не часто побачиш у рецептах тортів, однак саме завдяки йому цей торт виходить пухкий і красивий.
Інгредієнти для торта з бананами
- Тісто:
5 яєць
1 склянка цукру
1 банка (380 грамів) згущеного молока (не варити)
250 грамів майонезу
1 пакетик (18 грамів) розпушувача
2 склянки борошна
- Крем:
0,5 банки згущеного молока (не варити)
200 грамів вершкового масла
3 банани
Можна також приготувати молочно-бананові кульки.
Як приготувати банановий торт
- Спочатку печемо коржі для торта. Для цього яйця потрібно збити з цукром, додати майонез та згущене молоко. Коли цукор повністю розтане, всипати розпушувач та борошно і ретельно вимішати.
- Форму для випікання змастити вершковим маслом і посипати борошно.
- Тісто розділити на 3 однакові частини і спекти три коржі.
- Масло кімнатної температури збити зі згущеним молоком. Потрібно, щоб молоко було такої ж температури.
- Банани почистити і перемолоти на блендері або розім’яти виделкою до однорідної маси.
- Банани змішати зі збитим зі згущеним молоком маслом.
- Цією масою перемастити коржі, коли вони охолонуть.
- Прикрасити торт на свій смак.
Радимо ще рецепт печива на майонезі.
Якщо вам сподобався рецептсбананового торта на майонезі, поширте його у соцмережах.