Хлібний пудинг з родзинками
Що може бути кращим за легкий пудинг на сніданок, який готується дуже швидко та ще й з таких простих продуктів. Приготуйте його за нашим рецептом і ви завжди знатимете, що зробити з черствим хлібом чи багетом. А експериментувати з рецептом, додаючи різні сухофрукти, горішки можна як тільки душа забажає.
Інгредієнти для пудингу
Спробуйте ще приготувати рисовий пудинг.
Як приготувати пудинг
- Родзинки залити теплою водою і залишити на 20 хвилин, процідити і за допомогою рушничка чи паперової серветки позбутись зайвої вологи.
- Оберіть форму для випікання пудингу. Вона може бути як круглою так і квадратною, головне щоб вона була глибока, з високими бортиками.
- Черствий хліб або батон поламати невеликими шматочками і викласти в форму для пудингу.
- Вершкове масло або маргарин розтопити на маленькому вогні, але у жодному разі не доводити до кипіння.
- Розтопленим вершковим маслом полити викладений у форму хліб або батон.
- Посипати попередньо підготовленими родзинками.
- В окремій ємності збити до однорідного стану яйця з молоком, додати цукор, ванільний цукор і корицю.
- Полити готовою яєчною сумішшю хліб викладений в форму і легенько притиснути виделкою, щоб просочилось.
- Поставити в розігріту духовку і випікати близько 45 хвилин при температурі 180º.
- Щоб перевірити чи пудинг готовий, натисніть легенько на його поверхню. Він має бути пружним.
Радимо також рецепт сирного пудинга у мікрохвильвці.
Сподобався рецепт? Поділіться ним з друзями в соціальних мережах.