Реберця-барбекю в духовці
Смачні, соковиті реберця зі спеціями можна приготувати за простим і доступним рецептом не лише на природі, а й у себе вдома, не виходячи з кухні. Пропонуємо вам рецепт реберець барбекю в духовці. Вони обов’язково сподобаються вашим рідним і друзям, які неодмінно проситимуть добавки.
Інгредієнти для реберець барбекю
Спробуйте ще приготувати свинячі реберця в рукаві.
Як приготувати реберця
- Перемішати мелений чорний перець, сіль, перець чилі, кумин та паприку. Спеції готові.
- Реберця промити, відрізати плівку зі зворотнього боку і натерти реберця сумішшю спецій. Якщо не любите надто гостре, зменшіть кількість гострого перцю удвічі.
- Найкраще реберця натерти спеціями за день до смаження, або хоча б за декілька годин, щоб вони ввібрали всі аромати і смаки.
- Підготовлені реберця загорнути у фольгу, покласти на деко і поставити у розігріту духовку.
- Запікати при температурі 180º близько години, потім перевернути на іншу сторону і запікати ще годину.
- Дістати з духовки, відкрити фольгу, змазати соусом барбекю і запікати у відкритому вигляді ще 10 хвилин при температурі 225º.
- Реберця порізати на окремі кісточки або на невеликі шматочки і подавати зі свіжими овочами, печеною картоплею, або просто з соусом.
- Реберця за таким рецептом можна готувати і на природі, на грилі.
Рекомендуємо також рецепт реберець, замаринованих у пиві.
Спробуйте приготувати ароматні реберця барбекю в духовці і діліться рецептом з друзями в соціальних мережах.