17.02.2016

Реберця-барбекю в духовці

Смачні, соковиті реберця зі спеціями можна приготувати за простим і доступним рецептом не лише на природі, а й у себе вдома, не виходячи з кухні. Пропонуємо вам рецепт реберець барбекю в духовці. Вони обов’язково сподобаються вашим рідним і друзям, які неодмінно проситимуть добавки.

Інгредієнти для реберець барбекю

  • 1,5 кілограм свинячих реберець

  • 1 склянка соусу барбекю

  • 1 столова ложка меленої паприки

  • 1 столова ложка меленого кмину

  • 1 столова ложка чилі

  • мелений чорний перець

  • сіль.

Спробуйте ще приготувати свинячі реберця в рукаві.

Як приготувати реберця

  • Перемішати мелений чорний перець, сіль, перець чилі, кумин та паприку. Спеції готові.
  • Реберця промити, відрізати плівку зі зворотнього боку і натерти реберця сумішшю спецій. Якщо не любите надто гостре, зменшіть кількість гострого перцю удвічі.
  • Найкраще реберця натерти спеціями за день до смаження, або хоча б за декілька годин, щоб вони ввібрали всі аромати і смаки.
  • Підготовлені реберця загорнути у фольгу, покласти на деко і поставити у розігріту духовку.
  • Запікати при температурі 180º близько години, потім перевернути на іншу сторону і запікати ще годину.
  • Дістати з духовки, відкрити фольгу, змазати соусом барбекю і запікати у відкритому вигляді ще 10 хвилин при температурі 225º.
  • Реберця порізати на окремі кісточки або на невеликі шматочки і подавати зі свіжими овочами, печеною картоплею, або просто з соусом.
  • Реберця за таким рецептом можна готувати і на природі, на грилі.

Рекомендуємо також рецепт реберець, замаринованих у пиві.

Спробуйте приготувати ароматні реберця барбекю в духовці і діліться рецептом з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.