Грибний суп з квасолею
Рецепт супу, який готується дуже швидко. Особливо, якщо знайдеться квасоля консервована або зварена заздалегідь. Гриби можна взяти сушені або печериці – це вже справа індивідуальних уподобань.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати угорський грибний суп.
Directions
- Квасолю промити і залити водою та залишити на ніч. Злити воду, промити, залити 2 літрами води, додати лавровий листок, посолити, поставити на плиту і варити до готовності.
- Половину квасолі дістати і за допомогою блендера перетерти до стану пюре та повернути назад у каструлю до цілої квасолі, перемішати.
- Печериці почистити, помити і порізати пластинками.
- На сковорідку вилити оливкову олію, добре розігріти і покласти туди крупно порізані зубці часнику і розрізаний уздовж перець чилі. Овочі підсмажити протягом 1 хв. і забрати. Потрібна лише олія, яка ввібрала весь аромат перцю та часнику.
- На сковорідку з оливковою олією покласти порізані печериці та обсмажити до золотистого кольору.
- Підсмажені печериці додати в бульйон з квасолею, перемішати і варити 10 хвилин.
- Поперчити, посипати подрібненою зеленню петрушки і залишити на 20 хвилин, щоб настоявся.
Рекомендуємо також рецепт томатного супу на курятині з квасолею.
Якщо вам сподобався рецепт грибного супу з квасолею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.