23.03.2016

Грибний суп з квасолею

Рецепт супу, який готується дуже швидко. Особливо, якщо знайдеться квасоля консервована або зварена заздалегідь. Гриби можна взяти сушені або печериці – це вже справа індивідуальних уподобань.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати угорський грибний суп.

Приготування

  • Квасолю промити і залити водою та залишити на ніч. Злити воду, промити, залити 2 літрами води, додати лавровий листок, посолити, поставити на плиту і варити до готовності.
  • Половину квасолі дістати і за допомогою блендера перетерти до стану пюре та повернути назад у каструлю до цілої квасолі, перемішати.
  • Печериці почистити, помити і порізати пластинками.
  • На сковорідку вилити оливкову олію, добре розігріти і покласти туди крупно порізані зубці часнику і розрізаний уздовж перець чилі. Овочі підсмажити протягом 1 хв. і забрати. Потрібна лише олія, яка ввібрала весь аромат перцю та часнику.
  • На сковорідку з оливковою олією покласти порізані печериці та обсмажити до золотистого кольору.
  • Підсмажені печериці додати в бульйон з квасолею, перемішати і варити 10 хвилин.
  • Поперчити, посипати подрібненою зеленню петрушки і залишити на 20 хвилин, щоб настоявся.

Рекомендуємо також рецепт томатного супу на курятині з квасолею. 

Якщо вам сподобався рецепт грибного супу з квасолею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.