Грибний суп з квасолею

Поділитись публікацією:

Рецепт супу, який готується дуже швидко. Особливо, якщо знайдеться квасоля консервована або зварена заздалегідь. Гриби можна взяти сушені або печериці – це вже справа індивідуальних уподобань.

Ingredients

Спробуйте ще приготувати угорський грибний суп.

Directions

  • Квасолю промити і залити водою та залишити на ніч. Злити воду, промити, залити 2 літрами води, додати лавровий листок, посолити, поставити на плиту і варити до готовності.
  • Половину квасолі дістати і за допомогою блендера перетерти до стану пюре та повернути назад у каструлю до цілої квасолі, перемішати.
  • Печериці почистити, помити і порізати пластинками.
  • На сковорідку вилити оливкову олію, добре розігріти і покласти туди крупно порізані зубці часнику і розрізаний уздовж перець чилі. Овочі підсмажити протягом 1 хв. і забрати. Потрібна лише олія, яка ввібрала весь аромат перцю та часнику.
  • На сковорідку з оливковою олією покласти порізані печериці та обсмажити до золотистого кольору.
  • Підсмажені печериці додати в бульйон з квасолею, перемішати і варити 10 хвилин.
  • Поперчити, посипати подрібненою зеленню петрушки і залишити на 20 хвилин, щоб настоявся.

Рекомендуємо також рецепт томатного супу на курятині з квасолею. 

Якщо вам сподобався рецепт грибного супу з квасолею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...