Грибні оладки
Рецепт ситного та смачного сніданку або й обіднього перекусу, який можна взяти із собою. Бо смакують грибні оладки як гарячими, так і холодними. Щоб приготувати цю страву, знадобиться мінімум часу та продуктів. Замість печериць можна використовувати й заморожені або сушені лісові гриби, щоправда, вони потребують додаткової термічної обробки.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати рибні оладки.
Directions
- Печериці почистити, помити і порізати маленькими шматочками.
- Цибулю почистити порізати дрібно.
- На розігріту сковорідку з олією викласти подрібнену цибулю і підсмажити до золотистого кольору.
- Часник почистити і розім’яти або подрібнити та додати до цибулі, в сковорідку, перемішати.
- Порізані печериці також покласти в сковорідку до смаженої цибулі, поперчити, посолити і добре перемішати, накрити кришкою і смажити ще близько 10-15 хвилин.
- Сковорідку зняти з плити і відставити, щоб гриби охолонули.
- Борошно просіяти, з’єднати з грибами, додати куряче яйце, подрібнений кріп і ретельно перемішати.
- На розігріту сковорідку влити трішки олії, ложкою викладати невеличкі порції тіста з грибами, обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
Рекомендуємо також рецепт сирних оладок із кукурудзою.
Якщо вам сподобався рецепт грибних оладок, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.