26.03.2016

Грибні оладки

Рецепт ситного та смачного сніданку або й обіднього перекусу, який можна взяти із собою. Бо смакують грибні оладки як гарячими, так і холодними. Щоб приготувати цю страву, знадобиться мінімум часу та продуктів. Замість печериць можна використовувати й заморожені або сушені лісові гриби, щоправда, вони потребують додаткової термічної обробки.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати рибні оладки.

Приготування

  • Печериці почистити, помити і порізати маленькими шматочками.
  • Цибулю почистити порізати дрібно.
  • На розігріту сковорідку з олією викласти подрібнену цибулю і підсмажити до золотистого кольору.
  • Часник почистити і розім’яти або подрібнити та додати до цибулі, в сковорідку, перемішати.
  • Порізані печериці також покласти в сковорідку до смаженої цибулі, поперчити, посолити і добре перемішати, накрити кришкою і смажити ще близько 10-15 хвилин.
  • Сковорідку зняти з плити і відставити, щоб гриби охолонули.
  • Борошно просіяти, з’єднати з грибами, додати куряче яйце, подрібнений кріп і ретельно перемішати.
  • На розігріту сковорідку влити трішки олії, ложкою викладати невеличкі порції тіста з грибами, обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.

Рекомендуємо також рецепт сирних оладок із кукурудзою.

Якщо вам сподобався рецепт грибних оладок, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.