Гречаники

По-іншому їх можна назвати котлетами з гречкою. Адже за рецептом у фарш слід додавати не розмочений хліб, а гречану кашу. Однак насправді гречаники мають свій, особливий, смак та аромат. Тож, якщо ви палкий шанувальник гречки, значить, ця страва має стати вашою улюбленою.

Інгредієнти для гречаників

Можна також приготувати пісні гречаники.

Як приготувати гречаники

  • Гречку, посоливши, зварити до готовності.
  • Коли каша охолоне, до неї додати перемелене м’ясо, дрібно потерті 2 цибулини, яйця, сіль і перець.
  • Фарш добре вимішати і вибити. Формувати з нього невеличкі котлетки і смажити на олії, попередньо запанікувавши їх у борошні.
  • Посмажені гречаники скласти у каструльку і приготувати соус до них.
  • В розігріту олію покласти дрібно порізану цибулину, трохи згодом – грубо натерту морквину. Затим – томатну пасту. І насамкінець – ложку борошна. Суміш посолити і долити водою, щоб уся маса покрила котлети.
  • Гречаники у соусі тушкувати 10-15 хвилин.

Також спробуйте рецепт гречки з грибами у пакеті для запікання.

Поширте, будь ласка, рецепт гречаників у соцмережах, в яких ви зареєстровані.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора