10.05.2015

Гречаники з грибним майонезом

Ви досі думаєте, що страви без мяса не бувають смачними? А от і ні! Рецепт пісних гречаників – тому яскраве підтвердження. Від таких котлет навіть чоловіки у захваті. А з додаванням грибного майонезу ці гречаники навіть на святковий стіл можна ставити. Готуйте і смакуйте!

 

Інгредієнти

Рекомендуємо приготувати ще 12 пісних страв до настання Різдва.

Приготування

  • Картоплю відварити в кожушку, почистити, натерти на тертці з великими отворами. Зварити гречку.
  • Цибулину дрібно порізати, злегка підсмажити, змішати з готовою гречкою і натертою картоплею.
  • Сформувати котлетки, обкачати в сухарях, обсмажити на олії.
  • Для соусу мариновані гриби промити, подрібнити в блендері разом із часником, поступово додавати олію, збиваючи до консистенції крему.

Полюбляєте гречку? Приготуйте також гречаний суп із грибами. Не пошкодуєте!

Дотримуєтеся церковних постів та практикуєте приготування пісних страв? Вам сподобався рецепт гречаників із грибним майонезом? Будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.