Ковбаса з курятини «Натурпродукт»
Курятину для цієї ковбаси можна порізати шматочками або перемолоти, начинити у кишку або запекти у плівці. Готуйте так, як вам смакує!
Ingredients
1 кг курячого м’яса
4 зубці часнику
1 ч. ложка солі
0,5 ч. ложки чорного перцю
2 ст. ложки майонезу
15 г желатину, спеції
Рекомендуємо також приготувати курячі сосиски.
Directions
- Курятину порізати кубиками 1,5–2х2 см (або змолоти), додати спеції, сіль, вичавлений часник, майонез, розчинений у 0,5 скл. води желатин, перемішати.
- Поділити фарш на чотири частини.
- Викласти ¼ фаршу на шматок плівки з пакета для випікання (або пергаментний папір), згорнути щільною ковбаскою, зав’язати кінці, загорнути у фольгу цукеркою. Або начинити у кишку.
- Зробити чотири ковбаски, викласти на деко, поставити у негарячу духовку.
- Випікати 1 год за температури 180 градусів.
- Коли ковбаса охолоне, перекласти в холодильник на ніч.
Випробуйте також рецепт печінкової ковбаси в домашніх умовах.