01.10.2015

Гречані котлети з грибами

Гречка є універсальним гарніром. Вона підходить як до м’яса-птиці, так і до смажених овочів. А ще каша може бути самостійною стравою, якщо її приготувати у вигляді котлет. Хороший рецепт допоможе їх приготувати.

Інгредієнти для гречаних котлет

Радимо також приготувати гречку по-флотськи.

Як приготувати гречані котлети з грибами

  • У киплячу підсолену воду всипати пластівці і варити їх на маленькому вогні, прикривши кришкою, 3 хв.
  • Потім зняти з вогню і залишити на 10 хв. До каші додати подрібнену цибулину та потерту морквину, обсмажені на олії, сіль, перець, а також зварені і перемелені гриби. Можна додати яйце і борошно.
  • З остиглої каші сформувати котлетки (щоб не прилипала до рук, змочувати їх водою) і обсмажити з обох боків на олії.
  • Перед подачею полити грибним соусом.

Скуштуйте також гречку з грибами в пакеті для запікання.

Якщо вам сподобався рецепт гречаних котлет з грибами, розкажіть про нього у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.