03.02.2016

Гречка по-флотськи

Рецепт швидкого обіду або вечері. Корисно, ситно, калорійно. Смакує і з салатиком, і з квашеним огірочком – на “ура”. Гречка по-флотськи – хоча й буденна, проте досить вишукана страва. Готується швидко і з доступних інгредієнтів.

Інгредієнти для страви

Можна також приготувати гречку у пакеті для запікання.

Як приготувати гречку по-флотськи

  • Гречку промити і підсушити на сковороді, злегка змащеній олію.
  • Дрібно порізану цибулину підсмажити в олії у глибокій сковороді, додати до неї натерту на грубій тертці морквину.
  • Коли овочі посмажаться, до них покласти фарш. Усе смажити до набуття золотистого кольору.
  • Додати томатну пасту і перемішати.
  • У сковороду до овочів і м’яса висипати гречану крупу, посолити, залити водою і поставити тушкувати.
  • У готову гречку додати подрібнений часник та чорний перець, можна зелень.

Спробуйте ще рецепт розсипчастої гречки у мультиварці.

Якщо вам сподобався рецепт гречки по-флотськи, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.