Рисові трикутники з мигдалево-грибним соусом
Ці трикутники – смачна альтернатива зразам із фаршем. Зникають з тарілки так само швидко, як і готуються. А соус до них який! Гурмани оцінять страву. Зпишіть рецепт і поділіться ним із друзями.
Інгредієнти для рисових трикутників
1 скл. рису
4 ст. ложки олії
0,5 скл. панірувальних сухарів.
- Для соусу:
3–4 сухих гриба
1 цибулина
1 ст. ложка борошна
2 ст. ложки олії
1 скл. родзинок
0,5 скл. мигдалю
сік лимона і цукор за смаком.
Радимо також скуштувати рис з овочами “З секретом“.
Як приготувати рисові трикутники із соусом
- Рис відварити в солоній воді, трохи прим’яти, щоб не розсипався, полити 1 ст. ложкою олії і дати охолонути.
- З цієї маси зробити трикутні котлети, обваляти в сухарях і швидко присмажити з обох боків.
- Для соусу з розмочених грибів зварити бульйон. Дрібно нарізану цибулю присмажити в олії, додати борошно, смажити разом.
- Влити помішуючи склянку грибного бульйону і прокип’ятити. Родзинки і мигдаль кілька разів обдати окропом. Дати стекти воді.
- Додати в соус сік лимона, цукор, сіль по смаку, родзинки, нашаткований мигдаль. Довести соус до кипіння, подавати до котлет.
Скуштуйте також рисові оладки з сиром.
Правда, цікавий рецепт рисових трикутників з мигдалево-грибним соусом? Тоді поширте його у соцмережах!