01.10.2015

Рисові трикутники з мигдалево-грибним соусом

Ці трикутники – смачна альтернатива зразам із фаршем. Зникають з тарілки так само швидко, як і готуються. А соус до них який! Гурмани оцінять страву. Зпишіть рецепт і поділіться ним із друзями.

Інгредієнти для рисових трикутників

  • 1 скл. рису

  • 4 ст. ложки олії

  • 0,5 скл. панірувальних сухарів.

  • Для соусу:
  • 3–4 сухих гриба

  • 1 цибулина

  • 1 ст. ложка борошна

  • 2 ст. ложки олії

  • 1 скл. родзинок

  • 0,5 скл. мигдалю

  • сік лимона і цукор за смаком.

Радимо також скуштувати рис з овочами “З секретом“.

Як приготувати рисові трикутники із соусом

  • Рис відварити в солоній воді, трохи прим’яти, щоб не розсипався, полити 1 ст. ложкою олії і дати охолонути.
  • З цієї маси зробити трикутні котлети, обваляти в сухарях і швидко присмажити з обох боків.
  • Для соусу з розмочених грибів зварити бульйон. Дрібно нарізану цибулю присмажити в олії, додати борошно, смажити разом.
  • Влити помішуючи склянку грибного бульйону і прокип’ятити. Родзинки і мигдаль кілька разів обдати окропом. Дати стекти воді.
  • Додати в соус сік лимона, цукор, сіль по смаку, родзинки, нашаткований мигдаль. Довести соус до кипіння, подавати до котлет.

Скуштуйте також рисові оладки з сиром.

Правда, цікавий рецепт рисових трикутників з мигдалево-грибним соусом? Тоді поширте його у соцмережах!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.