Гречана каша з грибами в мультиварці

Щасливі власники і особливо власниці мультиварок не сперечатимуться із твердженням, що кращої каші, ніж у мультиварці, годі приготувати. А якщо ще додати до неї цибульки та ароматних грибочків – то страва з буденної перетворюється на королівську. Приготуйте гречку за нашим перевіреним рецептом – успіх гарантований!
Інгредієнти Інгредієнти до гречаної каші з грибами
2 мірні склянки гречаної крупи
300 г грибів (лісових або печериць)
1 цибулина
4 мірні склянки води
2 столові ложки вершкового масла
сіль, зелень на смак.
Приготуйте також гарбузову молочну кашу в мультиварці.
Як приготувати гречку з грибами в мультиварці
- Гречану крупу промити, перебрати.
- Лісові гриби почистити, порізати і попередньо відварити в підсоленій воді. Печериці варити не треба.
- Цибулю порізати півкільцями.
- У чашу мультиварки покласти вершкове масло, обрати режим «смаження» або «випічка», покласти цибулю і, помішуючи, підсмажити при відкритій кришці 5-7 хвилин.
- Додати до цибулі гриби, продовжити обсмажувати ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
- Покласти до засмажки промиту і перебрану гречку, залити водою, посолити, перемішати, змінити режим на «гречка» або «каша» і варити до звукового сигналу.
Радимо ще рецепт розсипчастої гречки з м’ясом в мультиварці.
Якщо вам сподобався рецепт гречаної каші з грибами в мультиварці, поділіться ним з друзями у соціальних мережах.