02.10.2015

Гречана каша з грибами в мультиварці

Щасливі власники і особливо власниці мультиварок не сперечатимуться із твердженням, що кращої каші, ніж у мультиварці, годі приготувати. А якщо ще додати до неї цибульки та ароматних грибочків – то страва з буденної перетворюється на королівську. Приготуйте гречку за нашим перевіреним рецептом – успіх гарантований!

Інгредієнти Інгредієнти до гречаної каші з грибами

  • 2 мірні склянки гречаної крупи

  • 300 г грибів (лісових або печериць)

  • 1 цибулина

  • 4 мірні склянки води

  • 2 столові ложки вершкового масла

  • сіль, зелень на смак.

Приготуйте також гарбузову молочну кашу в мультиварці.

Як приготувати гречку з грибами в мультиварці

  • Гречану крупу промити, перебрати.
  • Лісові гриби почистити, порізати і попередньо відварити в підсоленій воді. Печериці варити не треба.
  • Цибулю порізати півкільцями.
  • У чашу мультиварки покласти вершкове масло, обрати режим «смаження» або «випічка», покласти цибулю і, помішуючи, підсмажити при відкритій кришці 5-7 хвилин.
  • Додати до цибулі гриби, продовжити обсмажувати ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
  • Покласти до засмажки промиту і перебрану гречку, залити водою, посолити, перемішати, змінити режим на «гречка» або «каша» і варити до звукового сигналу.

Радимо ще рецепт розсипчастої гречки з м’ясом в мультиварці.

Якщо вам сподобався рецепт гречаної каші з грибами в мультиварці, поділіться ним з друзями у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.