07.07.2015

Горіховий коньяк

Домашній алкоголь – це не тільки смачно і натурально, а ще й може стати вашою візитною карткою. Тим паче, коли вдома ви готуєте коньяк! Це просто. Спробуйте!

Інгредієнти для коньяку

Як приготувати горіховий коньяк

  • Кожен горіх розрізати на чотири частинки, залити горілкою.
  • Через чотири дні рідину потрібно злити, а горіхи засипати цукром.
  • Коли «п’яні» горіхи пустять сік, ємність потрібно ще чотири дні витримати у теплому місці.
  • Відтак відцідити, змішати з горіховою горілкою. Настояти кілька днів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.