Фаршировані патисони

За допомогою ножа треба зробити зверху патисона надріз, зняти кришку і вийняти м’якоть та зернята. Серцевину вибрати так, щоб залишилися стінки завтовшки 1 см. А тепер можна фарширувати!

Інгредієнти для патисонів

  • один великий або кілька маленьких патисонів

  • 1 скл. відвареного рису

  • 500 г фаршу (курячого або свинячого)

  • 1 цибуля

  • 1 морква

  • 1 яйце

  • олія, сіль, перець, майонез, кетчуп або томатний соус, сметана.

Як приготувати фаршировані патисони

  • Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності.
  • Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою.
  • Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.
  • Пекти в духовці до 2 год. на малому вогні. На стіл подавати теплим.

Нехай вас смакує!

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора