Фаршировані патисони
За допомогою ножа треба зробити зверху патисона надріз, зняти кришку і вийняти м’якоть та зернята. Серцевину вибрати так, щоб залишилися стінки завтовшки 1 см. А тепер можна фарширувати!
Інгредієнти для патисонів
один великий або кілька маленьких патисонів
1 скл. відвареного рису
500 г фаршу (курячого або свинячого)
1 цибуля
1 морква
1 яйце
олія, сіль, перець, майонез, кетчуп або томатний соус, сметана.
Як приготувати фаршировані патисони
- Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності.
- Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою.
- Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.
- Пекти в духовці до 2 год. на малому вогні. На стіл подавати теплим.
Нехай вас смакує!